Openingstijden

De openingstijden zijn als volgt (ook op feestdagen):

Maandag tot en met zondagochtend: 10:00 – 11:00 uur

Maandag tot en met zondagmiddag: 18:00– 19:00 uur.

Lees hier meer over onze openingstijden.

Adresgegevens

Dierenpension Oud Gastel
Peeter Ceelen Keetweg 1
4751 SH Oud Gastel

Emailadres: info@dierenpensionoudgastel.nl
Telefoon: 0165-786051
KvK nummer: 80100759
Btw-nr: NL003393751B62
IBAN: NL64RBRB0200607200

Contactformulier

U kunt een bericht achterlaten via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Routebeschrijving

Vanuit Dordrecht:

Neem de A16 richting Breda. Daarna neemt u de afslag van de A17 richting Roosendaal. U rijdt door tot afslag 23 Stampersgat. Onder aan de afrit gaat u rechtsaf en volgt u de Sint Antoinedijk. Die na de bocht over gaat in de Standdaarbuitensedijk. Deze weg blijft u volgen tot u aan de linkerzijde het bedrijf Van Caam ziet. Daarna neemt u de eerste afrit naar rechts. U verlaat de dijk en u rijdt de Peeter Ceelen Keetweg op. Bij het eerste huis aan de rechterzijde bevindt zich het dierenpension.

Vanuit Breda:

Neem de A16 richting Dordrecht. Daarna neemt u de afslag van de A17 richting Roosendaal. U rijdt door tot afslag 23 Stampersgat. Onder aan de afrit gaat u rechtsaf en volgt u de Sint Antoinedijk. Die na de bocht over gaat in de Standdaarbuitensedijk.  Deze weg blijft u volgen tot u aan de linkerzijde het bedrijf Van Caam ziet. Daarna neemt u de eerste afrit naar rechts. U verlaat de dijk en u rijdt de Peeter Ceelen Keetweg op. Bij het eerste huis aan de rechterzijde bevindt zich het dierenpension.

Vanuit Roosendaal:

Neem de A17 richting Dordrecht/Breda. U rijdt door tot afslag 23 Stampersgat. Onder aan de afrit gaat u rechtsaf en volgt u de Sint Antoinedijk. Die na de bocht over gaat in de Standdaarbuitensedijk. Deze weg blijft u volgen tot u aan de linkerzijde het bedrijf Van Caam ziet. Daarna neemt u de eerste afrit naar rechts. U verlaat de dijk en u rijdt de Peeter Ceelen Keetweg op. Bij het eerste huis aan de rechterzijde bevindt zich het dierenpension.

Het pension ligt op 3 minuten van de afrit Stampersgat aan de A17.