Wilt u gebruik maken van de wekelijkse dagopvang (één of meerdere dagen per week), dan kunnen wij weer nieuwe “dagopvanghonden” aannemen op maandag, woensdag en vrijdag.

Mocht u een dagje weg willen, dan kunt u wel gebruik maken van de dagopvang als wij niet volgeboekt zijn.

Dagelijkse opvang mogelijk:
Wanneer u als eigenaar aan het werk bent en uw hond gezellig met soortgenoten wilt laten spelen, is de dagopvang een prima alternatief.

Dit is goed voor de socialisatie van de hond en geeft voor u als eigenaar een fijn gevoel dat de hond niet de hele dag alleen zit.

We bieden 7 dagen per week de mogelijkheid voor dagopvang. De meesten mensen hebben één of meerdere vaste dagen in de week dat ze gebruik willen maken van de dagopvang. Deze dagen worden vooraf gereserveerd voor uw hond, aangezien wij maar beperkt plaats hebben. Uiteraard is wisseling van een dag in overleg mogelijk, indien er op die andere dag plaats is.

Breng- en haaltijden
Mocht u gebruik maken van de dagopvang dan kunt u in de ochtend tussen 07:00 – 08:00 uur of 10:00 – 11:00 uur de hond brengen. De hond kan opgehaald worden tussen 16:00 – 16:30 uur of 18:00 –19:00 uur.

Uitlaatmomenten:
De honden van de dagopvang gaan 3 keer per dag naar buiten waar ze per buitenspeelmoment minimaal een half uur lekker buiten zijn om te spelen op 1 van de speelweiden met soortgenoten.

Mocht u een hond hebben die niet met soortgenoten kan samen spelen, dan bieden wij solitaire dagopvang aan. De hond gaat dan ook 3 keer per dag minimaal een half uur naar buiten, maar heeft dan de speelweide voor zich zelf en wij zullen meer met de hond spelen. Hier geldt een aangepast tarief voor.

Kennels:
Als de honden niet buiten spelen dan zitten ze in een binnenkennel (bij mooi weer beschikken ze ook over de buitenkennel). In de kennel is een vlonder en mand aanwezig waar de hond lekker in of op kan liggen om eventueel te rusten.

U hoeft geen manden, kleedjes, dekens of speeltjes mee te nemen. Deze hebben wij tot onze beschikking.

Voeding:

Er is bewust voor gekozen om de honden hetzelfde eten als thuis te geven, zodat het maag-darmstelstel zo min mogelijk van slag is.

Wanneer u de hond voor de dagopvang brengt, is het inclusief 1 maaltijd. Mocht het zo zijn dat u voor uw hond een extra maaltijd tijdens de dagopvang wenst, dan wordt hier afhankelijk van het soort voer extra kosten voor in rekening gebracht.

Mocht het zo zijn dat uw hond vers vlees krijgt en uw hond komt de afgesproken dag niet, dan wordt dit in rekening gebracht.

Socialisatie:

De dagopvang draagt bij aan de socialisatie van de hond in omgang met andere honden. De bedoeling is dat u een vrolijke en uitgespeelde hond mee naar huis neemt. Zodat u zich niet druk hoeft te maken bij thuiskomst of de hond nog te veel energie heeft.

Interesse:
Mocht u interesse hebben, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking en extra informatie.