Als u met vakantie gaat of een weekendje weg wilt u de beste en juiste zorg voor uw huisdier.
Bij Dierenpension Oud Gastel geven wij de zorg die uw huisdier nodig heeft.
Iedere kat is uniek en heeft zijn eigen verzorging nodig.
De kat moet zich op zijn gemak voelen en het als “tweede thuis” ervaren.

Onze Visie:

Binnen- en buitenverblijf:
Voor uw kat hebben wij een huiselijk kamer ingericht. Uw kat wordt met andere katten geplaatst. Zij beschikken over een binnen- en een buitenverblijf met klim- en klauter mogelijkheden, zoals krabpalen, ligplankjes, manden, speeltjes en kattenbakken.
Overdag kunnen zij kiezen of ze binnen of buiten willen verblijven. Voor de nacht verblijft uw kat binnen.
U hoeft geen manden, kleedjes, dekens of speeltjes mee te nemen. Deze hebben wij tot onze beschikking.
Uiteraard mag de transportmand wel mee het verblijf in. Deze blijft in het begin in de kamer staan totdat de kat gewend is.
Het binnen verblijf is goed geïsoleerd en verwarmd en kan afgestemd worden op de juiste temperatuur, zowel in de zomer als in de winter.

Voeding:
Het voer dat aan de kat wordt gegeven is van het merk Royal Canin. Er staan verschillende soorten brokjes van dit merk in de kattenkamer, zodat uw kat kan kiezen. Mocht uw kat van een ander merk brokjes eten, wordt er uiteraard naar de mogelijkheden gekeken wat wij kunnen bieden.
Als uw kat thuis natvoer krijgt, biedt het pension dit eveneens aan. Wij bieden de smaken aan die wij op dat moment tot onze beschikking hebben. Doordat er beperkte ruimte bij de katten is, kunnen wij helaas geen katten opnemen met een speciaal dieet.

Hoe maakt uw kat het?
Het is voor u als klant natuurlijk fijn als u kunt weten hoe het gaat met uw kat als hij bij ons verblijft.
Tijdens het verblijf kunt u contact opnemen via de mail en indien nodig via telefoon. Op de website of Facebook worden minimaal 1 keer per week foto’s geplaatst. We proberen van alle katten die verblijven in het dierenpension foto’s te maken en zo kunt u uw huisdier ook zien.
Eventueel als het mogelijk is zullen wij een filmpje maken en deze ook plaatsen.

Mochten wij vragen hebben over uw kat tijdens het verblijf bij ons, dan nemen wij direct contact met de contactpersoon op.

Brengen- en halen:
Het is niet mogelijk om mee te lopen als u uw kat komt brengen, dit veroorzaakt veel onrust voor de andere katten.
Wilt u graag weten waar uw kat terecht komt als hij bij ons in het dierenpension verblijft, dan adviseren wij om een afspraak te maken voor een rondleiding. Dit is geheel vrijblijvend.
Heeft u voor uw kat gereserveerd en wilt u dat uw kat een paar dagen langer verblijft in het dierenpension, dan kunt u altijd mailen en bekijken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn.