Als u met vakantie gaat of een dagje op stap wilt, wilt u de beste en juiste zorg voor uw huisdier.
Bij Dierenpension Oud Gastel geven wij de zorg die uw huisdier nodig heeft!
Alle hondenrassen zijn bij ons welkom!
Iedere hond is uniek en heeft zijn eigen verzorging nodig. De hond moet zich op zijn gemak voelen en het als “tweede thuis” ervaren.

Onze Visie:

Binnen- en buiten spelen in vrijheid!
De hond gaat 5 keer per dag minimaal een half uur op de speelweiden met soortgenoten.
De visie is de honden veel vrijheid te bieden zodat ze lekker kunnen doen wat ze willen. De ruime binnen- en buitenkennel geeft de hond vrijheid en ruimte.
Wanneer zij op één van de speelweiden uit gaan kunnen ze lekker spelen en ravotten. Er zijn speelmogelijkheden, zodat de hond zich lekker kan uitleven. Bij mooi weer wordt er voor gezorgd dat de honden beschikken over een zwembadje om lekker nat in te worden.
Als de honden niet op de speelweide zijn dan zitten ze in een binnenkennel / buitenkennel. De hond kan dan zelf kiezen waar hij wilt gaan liggen om te rusten. In de kennel is een vlonder en mand aanwezig waar de hond lekker in of op kan liggen.
U hoeft geen manden, kleedjes, dekens of speeltjes mee te nemen. Deze hebben wij tot onze beschikking.
De binnenverblijven zijn goed geïsoleerd en verwarmd en kunnen afgestemd worden op de juiste temperatuur zowel in de zomer als in de winter.

Voeding op maat!
Er is bewust voor gekozen om de honden hetzelfde eten als thuis te geven, zodat het maag-darmstelstel zo min mogelijk van slag is. Het is daarom belangrijk dat u dit bij de reservering goed vermeldt.
Het eten van uw hond is inbegrepen bij de prijs. Mocht het zo zijn dat uw hond op een speciaal dieet zit, wordt er uiteraard naar de mogelijkheden gekeken wat wij kunnen bieden.
Als uw hond vers vlees eet, dan wordt er gezorgd dat er bij de dag van brengen vlees klaar staat. Mocht u uw hond niet op de afgesproken datum brengen en het vlees staat al klaar wordt dit in rekening gebracht.

Aanvullende zorg:
Als uw huisdier medicijnen heeft, is dit geen probleem en worden deze tijdens de logeerperiode gewoon gegeven. U neemt dan voldoende medicijnen mee in de originele verpakking. Wij kunnen dan wanneer nodig direct met de desbetreffende dierenarts contact opnemen. Het geven van medicijnen hoort bij onze service en worden geen extra kosten voor berekend.

Hoe maakt uw hond het:
Het is voor u als klant natuurlijk fijn als u kunt nagaan hoe het gaat met uw hond als hij bij ons verblijft.
Tijdens het verblijf kunt u contact opnemen via de mail en indien nodig via telefoon. Op de website of Facebook worden minimaal 1 keer per week foto’s geplaatst. We proberen van alle honden die verblijven in het dierenpension foto’s te maken en zo kunt u uw huisdier ook zien.
Eventueel als het mogelijk is zullen wij een filmpje maken en deze ook plaatsen.

Mochten wij vragen hebben over uw hond tijdens het verblijf bij ons, dan nemen wij direct contact met het contactpersoon op.

Proefdag:
Het pension probeert zoveel mogelijk met u mee te denken en op zoek te gaan naar eventuele oplossingen mocht u uw huisdier bij ons willen plaatsen. We willen dat zowel u, als de hond het verblijf als prettig ervaart.
Om de hond te leren kennen en te proberen met andere honden, is bij ons een proefdag verplicht. Aan het einde van de dag zullen wij gezamenlijk met u de dag doornemen en onze bevindingen met u delen.
Deze dag wordt berekend volgens het dagopvang tarief. Wanneer u hierna een langdurig verblijf boekt (meer dan 7 dagen), wordt deze dag eenmalig als korting aangeboden. Mocht na de proefdag blijken dat uw hond niet met andere honden overweg kan, kunnen wij de hond helaas niet opvangen. Mocht uw reserveren en het is bij ons niet meer mogelijk om een proefdag af te spreken, en blijkt dat uw hond niet met andere honden overweg kan, dan wordt hier het solitairtarief voor gerekend. Het verschuldigde bedrag dient achteraf betaald te worden.

Brengen en halen
Het is niet mogelijk om mee te lopen als u uw hond komt brengen, dit veroorzaakt veel onrust voor de andere honden.
Wilt u graag weten waar uw hond terecht komt als hij bij ons in het dierenpension verblijft, dan adviseren wij om een afspraak te maken voor een rondleiding, dit is geheel vrijblijvend.

Heeft u voor uw hond gereserveerd en wilt u dat uw hond een paar dagen langer verblijft in het dierenpension, dan kunt u altijd mailen of bellen en bekijken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn.