Patricia Runge

Oprichter Dierenpension Oud Gastel sinds 2020.

Mijn droom en visie is om de honden en katten ruimte en vrijheid en zorg te geven die eigenaren wensen voor  hun huisdier als zij even niet op hun huisdier kunnen passen. Ik zorg graag voor uw hond of kat als u met vakantie gaat of tijdens afwezigheid waarbij u uw huisdier niet mee kan zoals bruiloften, maar ook bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.

Sinds 5 oktober 2020 ben ik begonnen deze droom te realiseren met Dierenpension Oud Gastel.  Voor mij komt uw huisdier en u als eigenaar op de eerste plaats. Het klantcontact is voor mij belangrijk en ik streef er naar dat u uw huisdier met vertrouwen bij mij laat verblijven. Ik vind het belangrijk dat alles besproken kan worden omtrent uw huisdier en probeer zo veel mogelijk met u mee te denken en eventuele oplossingen te bieden bij uw afwezigheid. Als uw huisdier verblijft in het dierenpension wil ik ze alle aandacht geven en dat ze dit als hun tweede thuis gaan ervaren.

Er zijn ruime binnen- en buitenverblijven bij de honden van 4×2 meter. Buiten zijn 4 ruime speelweides waar zij kunnen spelen met soortgenoten.